EN 

Vpis v Center Diha

Participant

First name

Last name

E-mail

Phone number

Ali ste že obiskovali kakršno koli telesno vadbo, katero, koliko časa?

Ali imate trenutno kakšne fizične ali psihične težave, opišite?

Imate kakšne kronične težave, poškodbe. Ali ste prestali kakšno operacijo. Opišite?

Kje ste izvedeli za Center Diha?

Pogoji uporabe Center Diha:

Zaradi GDPR-ja se z potrditvijo teh pogojev strinjate v uporabo vaših podatkov za ohranitev stika z vami, da vas bomo lahko preko emaila obveščali o novostih in ponudbi.

Plačana vadnina velja od datuma plačila 1 mesec (pet mesečni paket 5 mesecev, deset mesečni paket 10 mesecev). S plačilom si zagotovite mesto na uri. Ob vpisu določite kateri termin in vadbo boste obiskovali. Zamujene vadbe se NE prenašajo v naslednji mesec. IZJEMOMA-Lahko manjkajoče ure nadomestite z obiskom kakšnega drugega termina, po predhodnem obvestilu.

Vadbam se lahko priključite kadarkoli med letom, po predhodni prijavi preko maila ali prijavnega spletnega obrazca. Med prazniki in šolskimi počitnicami vadbe odpadejo oz. potekajo po spremenjenem urniku. V primeru prekinitve obiskovanja vadb, denarja ne vračamo. Vadbe niso prenosljive na drugo osebo. Pridružujemo si pravico do spremembe urnika. Center Diha je vsako leto od 1.8. – 31.8. ZAPRT.

Vse cene so izražene v eurih. Nismo zavezanci za obračun DDV po 1.točki 94. člena ZDDV-1. Cenik je veljaven od 01. 09. 2019. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.

Poslujemo brez žiga. Plačilo je možno z gotovino na uri ali s predplačilom na TRR.

Med vadbo upoštevajte navodila učitelja. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave jih pred samo vadbo sporočite učitelju. Vadite na lastno odgovornost.

Ob prihodu izklopite vaš telefon in ne motite ostalih vadečih, prisotnih v prostoru.

V našem centru spoštujte čistočo prostora in vse prisotne. 

Svetovanja, vse vadbe in programi, ki jih nudimo v našem centru ali na spletni strani nimajo za namen, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološko ali drugo svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj, vadb in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije.

 

Powered by